Neuvot elämään

Runoilija Miehenmieli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2019
Viimeksi paikalla: 23.2.2022 11:37

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.1987

Aloitteleva nurkkarunoilija. Ystäväni kannusti minua kirjoittamaan tuntemuksiani ylös ja ajattelin josko niitä saisi muovattua runoiksi. Kommentoikaa ja antakaa palautetta :)
 
Joskus tulee aika,
Kun loppuu leikit lapsuuden,
Sitten mieli mittailee,
Valintoja elämän, rakkauden,

Ylämäkeä yhtä, 
On elämä aikuisten
Vaakaa tasapainoon vaan,
On kovin hankala mitoittaa

Sillon voi maailma näyttää tummalle,
Ja mielen se kurjistaa,

Mutta muista olla mies,
Ja leuka pystyssä kulkea

Älä päästä irti,
Vaikka Maailma tuntuisi kaatuvan,
Vaikka mentäis pohjaan,
Muista on sieltä helppo ponnistaa

Ja muistathan sen,
olen täällä sinua varten


 
Selite: 
Kummipojan ristiäisiin luonnosteltu runo. Yleisestä synkkyydestä pääsi kerrankin irti :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, kummipoikasi varmasti tulee vielä arvostamaan runoasi <3 
 

Käyttäjän kaikki runot