sytyt vielä
kerran minusta
työnnän töpselini
pistorasiaasi
purat minuun
miljoona volttia
sammutat itsesi
olemme hiljaa
kaksi napaa
peiton alla
hylkivät toisiaan
RUNOPOEKA
Selite:
Rakkaus on aggregaatti, joka sammuu, jos sitä ei huolla.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kiitos tästä! Mielenkiintoinen, nokkela kuvakulma! :)