Riippumatto(muus)

Runoilija Runopoeka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2019
Viimeksi paikalla: 10.9.2019 20:43

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Runoja elämästä, suomalaisen miehen kynästä. 


Moro! Olen kolmekymppinen, ihan tavallinen työssä käyvä karvanaama. Runojeni aiheet käsittelevät rakkautta, iloa, surua, erotiikkaa, luontoa, päihteiden käyttöä ja kaikkea siltä väliltä. Mielestäni mikä tahansa elämän osa-alue on runon arvoinen.

Runoblogini löytyy täältä

Runoistani löytyy myös kuvitettuja versioita InstagramistaFacebookista ja Pinterestistä.

Runollisia hetkiä just sulle!

 

Tämä kiireettömien riippumattohetkien inspiroima runo kertoo tunteiden riippumattomuudesta ja rakkauden vääjäämättömästä hiipumisesta.


Yhteinen riippuvuus elämästä.

Sylikkäin puiden katveessa, siinä riipumme vain me ja tunteemme toisista riippumattomat.

Mistä se riippuu, kauanko tämä kestää?


Katso runojeni kuvitettuja versioita Instagramista tai Facebookista.

oletus

Kommentit

Koskettavaa pohdintaa, elämä on ihanaa, kun saa rakastaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot