Unihiekkaranta

Runoilija Runopoeka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2019
Viimeksi paikalla: 10.9.2019 20:43

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

Runoja elämästä, suomalaisen miehen kynästä. 


Moro! Olen kolmekymppinen, ihan tavallinen työssä käyvä karvanaama. Runojeni aiheet käsittelevät rakkautta, iloa, surua, erotiikkaa, luontoa, päihteiden käyttöä ja kaikkea siltä väliltä. Mielestäni mikä tahansa elämän osa-alue on runon arvoinen.

Runoblogini löytyy täältä

Runoistani löytyy myös kuvitettuja versioita InstagramistaFacebookista ja Pinterestistä.

Runollisia hetkiä just sulle!

 
Katseemme riisuvat
ujosti toisiaan,
kaikki sinussa kiinnostaa.

Välissämme sänky kuin meri,
sielujemme peili,
sukellus tuntemattomaan.
Olenko valmis itseni paljastamaan?

Alkamassa matka pitkä tai lyhyt,
kenties elämänmittainen,
mutta yhteinen.


Sukellan syvälle sinuun,
nostan pintaan tunteesi hukkuneet                                                                                        
saaden kehosi taas soimaan.

Katse elvyttää toiveet tukahtuneet,
kosketus kiteyttää haaveet haihtuneet.
Haavat vaietut havisevat hiljaa auki.
Meissä on parantava voima.

Me olemme yhtä
kuin tämä hetki.
Yksin olemme yhdessä,
yhdessä olemme yksi.


Katselen sinua salaa,
kellut yön aallokossa.
Luomesi kuin lumpeenlehdet,
värähdellen
kätkevät alleen kukkivan kauneuden.



RUNOPOEKA
oletus

Kommentit

Kerrassaan loistavaa rakkausrunoilua, parhaimmillaan <3
Kiitos kauniista sanoistasi! 🖤
 

Käyttäjän kaikki runot