Oi, olisipa käsilläni
sydänsurujen aatelia
Mutta riittävää tragediaa vailla
lankesin häneen
Kuinka mun nyt käy?
Menee kyynelten kulissi
väistämättä hukkaan
Ehkä sittenkin lohdutan itseäni
Puuttuu silti värikynää ja
hiukan draamaa tästä
Tarvitsen uuden muusan
ja pullon hyvää rommia
sydänsurujen aatelia
Mutta riittävää tragediaa vailla
lankesin häneen
-kuinka tylsää-
tavallinen naisten kaatelija!
Kuinka mun nyt käy?
Menee kyynelten kulissi
väistämättä hukkaan
Ehkä sittenkin lohdutan itseäni
Laitan vähän rahaa
huulipunaan ja tukkaan!
Puuttuu silti värikynää ja
hiukan draamaa tästä
Haluaisin yllättää itseni
kunnolla kärsimästä!
Tarvitsen uuden muusan
ja pullon hyvää rommia
niin voin taas aloittaa alusta
niitä sydämenkiusaamishommia!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut