Istun vuorisammaleella
tunnustellen äiti maan voimia
Annan kaikkeuden keinuttaa kehtoani
vaivuttaa kauniiseen uneen..
Vai heräänkö kenties silloin todellisuuteen
oikeasti elämään..
Onko tämä muu vain lumetta
ja tämä kaunista unelmaa
vai sitä mitä sen tulisi olla?
Metsä sykkii sydämessäni
Vanha iätön puu selkärankanani
Tänne kuulun ja tänne haluan jäädä
Saisinpa juureni tähän koskemattomaan maahan juurruttaa
ja kukkia ilman huolta maailmasta..
Ilman sen painoa varrellani
Ehkä jonain päivänä minäkin
saan nauttia ilman taakkaa tai surua
tästä kauneudesta
Ehkä sen vielä ansaitsen
päivänä tuona tulevena
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit