Olipa kerran
kauniita naisia
ja oikeita gentlemanneja.
Toisiaan kiusaamassa.
Sovinnaisuus
oli todellinen sana
ja nunnat kulkivat kaduilla.
Pappismiehet varjonaan.
Eksyneitä viihdyttivät
nuo kamalat naikkoset
sukkanauhoissaan.
Syntisiä kaikki.
Helvettiä peläten
sataman kapakassa tilasivat:
"Lämmin maito,
likaisessa lasissa!"
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi