Estradilla minä.
Saa taputtaa!
Hajuveden voima
saa ihmiset aivastamaan.
Smoky eyes
ja huulipunaa.
Paras yleisö ikinä.
Rakastan teitä kaikkia!
Korkokenkien kopinaa.
Hiuslakkaa lisää vaan.
Manhattan
ja kirsikka.
Tahdon palvontaa.
Kumartakaa! Kumartakaa!
Humalassa haukkuu,
hulluna riehuu.
Big Brother
ja nakuna.
Jospa olenkin vain
oman elämäni
tähti.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi