Yksi heistä olet vain
huonon vuoden viemistä
Enkä osaa itkeä
Pian lepäät rivissä
joka ottaa kaikki rakkaamme
Eivätkä kukkani ole sinulle
Kuljen läpi loskaisen maan
toivoen itsekin löytäväni rauhan
Hyvää matkaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi