Suurimman surun keskellä
löysin paikan rauhaisan:
kesä
(eikä kärpäsiä)
ranta
(eikä muurahaisia)
lämpö
(eikä palanutta ihoa)
kaukainen musiikki
Arjen kauhussa
vain kuuma suihku
tuo turvaa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!
Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!
Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!