Illan huuma kiskoo sinut mukaansa
sumuiseen epätodellisuuteen,
jossa kiljukin maistuu
mansikoilta.
Lopulta heräät aamulla
ja huomaat minun jättäneen
nuo päivät taakseni.
Huomaat minun siirtyneen
syömään oikeita mansikoita,
ettei tarvitse herätä huomiseen
peläten edellistä iltaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämäpä osui ja upposi täysin... Loistavaa:D
Tämäpä osui ja upposi täysin... Loistavaa:D