Asiat kaikessa yksinkertaisuudessaan,
kaikki joko on tai ei ole.
Peilikuvat selkiytyneet
paljastaen keitä todella olette.
Mikään ei ole enää epäselvää.
Kaikessa viehättävyydessään,
tämä mustavalkomaisema riittäisi jo.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi