Sotket hiuksiani,
sormesi tanssivat sormissani.
Viivyn syleilyssäsi vielä hetken,
ethän vielä päästä irti?
Kaikki on tässä ja nyt,
vaikka ajatuksissamme olemmekin kaksin
ajattelematta mitään muuta.
Ollaan vaan hiljaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lämmin tunne rakkausrunossasi.
Siinä on Hyvä olla.
Sensitiivistä, eroottistakin, kaunista lyriikka! Onnea sinulle tänään!
ihanaa käissy <3!
t. katjukki ;)
Herkän kaunista.
Mukavaa syntymäpäivää.
Kaunis. :)
Lämmin tunne rakkausrunossasi.
Siinä on Hyvä olla.
Sensitiivistä, eroottistakin, kaunista lyriikka! Onnea sinulle tänään!
ihanaa käissy <3!
t. katjukki ;)
Herkän kaunista.
Mukavaa syntymäpäivää.
Kaunis. :)