Umpihullu rakkautemme,
paloi ja hehkui fiktiomaisesti
Paloi, roihui tuhkaksi
Emme huomanneet...
se varisi sormistamme
ja katosi iänkaikkisesti jäätävään pohjoistuuleen
Selite:
No ei nyt sentääs, vielä..apua
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä on hieno, erilainen :)
Tykkäsin paljon.