Mustaksi muurrettuja silmiäsi,
kehystäen puuterin valkoinen ajattomuus
Kauneutesi on niin karua,
vuosikymmenten takainen romanttisuus
Mystinen ylväytesi koskettaa minua,
Huokaan rakkauttani kun avaat nyörejäni.
Siinä päivänvarjon alla....
-Caressing intrusion of the beast-
Siinä hämärän maan tomussa hetken,
katseltiin toistemme sieluja.
Haluan aina rakastella sinua.
Juothan tuhkani kun korein kuolema tanssii luokseni...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi