Kävin kalpealle kiveykselle..
Hento heinäsirkkojen sinfonia johti sitä polkua
Tuoksuit jo kaukaa myskille
Seurasin sitä
Hiivin läpi illan harmaan hunnun
Sormeni posliininvalkea,
koskettaen lumeaavetta,
sinua, poikaa tuhkahiuksista
Verkkaalleen maa sinertyi,
sakean hiljaisuuden vallitessa
Peityimme omaan maailmaamme
ja istuimme hetkeämme,
niin kauan kuin kuunkajo meille sen soi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi