yöllä vieraillut kuura
ikkunapinta väreilevää lasia,
tähtien valossa
valkeat raidat pintoja pitkin
askeleita
kotiportilta merelle asti
lumeen jääneitä painanteita,
jääkentässä
pakkasen viilto
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Villapaitaa aloin kaivata, niin hienoa kuvausta kuurankukista ikkunassasi ja talvinen meri leviää tänne asti :D tulee se taas, talvi!
Viiltävä kuvaus vallitsevasta vuodenajasta. Iloista syntymäpäivää!