Minä olen kulmikas talo
talon kulma kadun päähän
taivas auki asvaltista
riite veden pinnalla
Tänään taivas uhkuu voimaa
työntää pilvet
katua pitkin
sadepilvet, ukkospilvet
pilvet viivaterävät
Sade alkaa asvaltista
nousee talon kulmaa pitkin
hakkaa ikkunoita rikki
riehuu
itkee
kipeää pitkin
kattoa
Sateella on hurja voima
se repii ovet saranoilta
Tänään itkee koko taivas
suunnattomia pisaroita
Minä tässä kadun päässä
seison
koitan
suojella
Sisälläni asukkaita
kulmikkaassa talossa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi