Parvekkeella

Runoilija SohviKatariina

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.3.2018
Viimeksi paikalla: 25.12.2018 14:07

Asuinpaikka: Turenki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
aamun uusi unikko
eilinen irronneita terälehtiä kivellä
vielä väreissä

muistot kypsymättömiä siemeniä

ajatukset lokkeja
kyyhkyjä
haikaroita

meri hengittää
soittelee simpukankuorilla hiekassa

tiiran hetki nuolena
kala uintinsa uinut

reikäinen pilvipeite
antaa auringonpilkkuja mereen

mieli matkalla kotiin
kuin kalastajat verkoiltansa
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita merellisiä tunnelmia ja vertauksia, suolavesi suorastaan huokuu lukijan ruudulta. Taitavasti sanailet ja tervetuloa palstalle!
Kiitos palautteesta ja tervetulotoivotuksesta!
Todella kiinnostava runo. Oli mukava lukea.
Lämpimästi kiitän!
 

Kauniin rikasta kerrontaa,pidän.

Kiitos!
Upeita kuvia tuo mieleen. Tuo viimeinen lause kosketti kovin, sisältää paljon tunnetta. Kiitos tästä :) !
 

Käyttäjän kaikki runot