Rikottu, käytetty
Olen aivan hukassa
Satutettu, huijattu
Kuin hiiri loukussa
Katson kaikkea lasipallon läpi
Maailmani kääntyi väärinpäin, niin se vain teki
Yksi ilta, yksi päivä, yksi minuutti
Siinä samassa, se kaikki me rikottiin
Sinä rikoit
Olisinhan halunnut jäädä
Sinä menit
Ja mä jäin kyyneleet silmissä pudisteleen päätä
En tiedä
Et tiedä
Kukaan
Ei kai tiedä
Minne tämä kaikki johtaa
Kuka kenetkin kohtaa
Olen niin loppu
Kirja vailla mitään sisältöä
Kumitit kaiken pois
Ja nyt pimeässä yritän kirjoittaa edes ensimmäistä säkeistöä
Pääsenköhän irti
Susta koskaan, täysin
Pääsenkö kiinni
Uudelleen elämääni, jonka sullekin kokonaan uskaltaa näytin
~ punkki
Selite:
:'<
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ja upposi, syvälle :)
Apua!!
Osui.