Hei sinä tyttö kultainen
Olet kai tullut joukosta enkeleiden
Hymy kaunis
Ja sydämes niin puhtoinen
Olet hento ja lasinen
Välillä eksyneenä etsit tietäs vapisten
Mutta muista
Sulle pahaa antais tapahtua mä en
~ punkki
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista tekstiä, huokuu syvää rakkautta ja välittämistä, kenties pelkoakin?
Suosikkikohtani on ehdottomasti tuo; "Olet kai tullut joukosta enkeleiden"