Sinä tyttö pieni, älä luovuta
On paljon matkaa, paljon luvassa
Sinä tyttö kaunis, sisältä ja ulkoa
Älä luovuta, on se aina liian aikaista
Yhdessä perheen
Ja ystävien
Kanssa virheen
Ja onnistumisen
Kaikki esteet voi ylittää
Kukaan ei sua paremmin vois ylemmäs yrittää
Sairaus, tuskaa ja kipua
Kaiken sen, selättää voit
Kaiken sen, ja valoa maailmaan taas hymylläs toit
Sinä tyttö pienoinen, on aika hymyn sen
Paljon on matkaa, muistathan sen?
Paljon on luvassa, olethan nyt turvassa
~ punkki
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis lohturuno