Olen väsynyt
Kokoamaan joka ilta itseni uudelleen
Lasin pohjalta
Nousemaan kuin joku vitun Jeesus haudasta
Hakaneuloja pystyssä mun ihossa
Pistelee, mutta se on nautinnollista
Miten olenkin näin koukussa
Koukussa sun rakkauteen
Katseeseen, joka vähitellen syö mut vereslihalle
Lokeroin hyvät ja pahat
Asiat joita en olisi halunnut kokea
Älä jumalauta mua enää satuta!
Osaisinpa irrottaa lujan otteesi mun sielusta
Osaisinpa kirjoittaa viimeisen runoni, ja sen sun päähän takoa
Ikuista,
Onko mikään koskaan, sittenkään?
Sinusta,
Saanko revittyä sydäntäni irti vieläkään?
En ole heikko
En ainakaan sitä myönnä
Hiljaa silti rukoilen joka ilta
Ethän mua pois luotasi työnnä
Selite:
~ punkki
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi