Herään aamulla
Kylmä hiki otsalla
Sydän lyö satasta
Ja tuntuu että oon vieläkin ihan unessa
Siinä painajaisessa
Joka niin kovin koittaa mut maahan murskata
Huokaan helpotuksesta
Huomaankin olevani turvassa
Sun lähellä
Sun vierellä
Hymyilen
Aurinko täyttää huoneen
Olet kuin huumetta
Suoraa heroiinia suoneen
Minä rakastan sinua
Ei ole kukaan toinen yhtä onnelliseksi tehnyt minua
Sinäkin rakastat minua
Ja mä lupaan, ettei kukaan, koskaan, enää vahingoita sinua
~ punkki
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi