Vesipisara lehdellä kuin kyynel tippuu alas kastelee maan saa lehden painon putoamaanoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 30.9.2019 23:45 Star Nykyään luonnossa näkyy paljon ihmeitä, kun tarkasti katsoo <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut