“Tervetuloa lentävään mineratiin”
herra jolla on kuukautiset
voisitko toivoa joulua muidenkin puolesta
“Al Pacino ja muoviaseet meidät pelastakoon, kadulla jotkut tähdet pelastaa, ellei he ole ratkaisseet mahdotonta kysymystä..”
Kiittämätöntä, et saa anteeksi
ja pakkolaskusäätä luvattu maapallolle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi