kuurasta kuultava puoli kuu
alabasterilyhty yössä
sielä missä heräävä ikuisuus
kimmeltävää punaa henkittää
tanssi alkava talven tullos
tähtitorninmäellä
nuppunsa roudassa levon ikuisuus
kukkiva hentoja lumihiutaleita
kaikuva pohjaton pouta
metso katseensa salattu kauneus
mitä on olla enää ruskan polte
aarniorevontuli
routa yönsä
kielo elegiansa loputonta
sinensä pilvi siluetissa
aina laukkaava aurinkoratsukko
neidonkalliolla
täällä loimuava maailma
halla vaara
kaskos katkelmia kyteviä
jäätynyt karpalosuo hehkuva
lumiunikorni kyyneliä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi