Lunola diem

Runoilija Lunacry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sukaton mies suojatiellä

poskettomia suudelmia vastassa

keinunsa kadotettua säveltä

taivaanpaletti yhden numeron päässä

sinä tulipunaisena yönä

kirjoitti hauraita sateenkaaria maaseudulla

valoa taittamatonta

heliotrooppiuniin asti

sinä tulipunaisena yönä

lunola ja paijaus tuulihattua hennompi

samettisydän koskaan kastumaton tunsi

kevyesti halla hautaa maan

väreihinsä

tuhatkaunokkimustaa muusaa pakenevaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

erilainen ja hieno. Pidin.

runosi ovat niin erilaisia, että ensin tuntuu ettei niistä saa kiinni
hetken kuluttua kuitenkin ymmärtää niiden kauneuden,
kun vain lukee ja nautiskelee

 

Käyttäjän kaikki runot