Kraaterinsa lumikehto

Runoilija Lunacry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aurinkotuuli soihtunsa hukkuvaa kuiskaa

piiskattu tummeneva noir panttilainaamonsa
ohi tuotettu ihmisaskel vallaa
rakkaus ja kohtu verollepantavaksi

keskosia toiselle keuhkolle
autio nukketalo raastaa
sävy sävyltä
maalaamatonta maisemaa

silmällinen huurtuvaa ilmaa
sinertävä simaisee
huumattuna kraaterinsa lumikehdossa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot