Tyhjä minä

Runoilija Njenna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2017
Viimeksi paikalla: 29.10.2019 20:36

Asuinpaikka: Kemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.11.1990

 
Mietin mitä tapahtui minulle.
Sille iloiselle ihmiselle,
joka elämää rakasti.

Ihmiselle jolle jokainen päivä oli uusi mahdollisuus.

Hymyilen kun minulta kysytään;
"onko kaikki hyvin?".

Onhan minulla.
Minulla on lapset, mies ja omakotitalo.

Mutta syvällä sisimässäni olen rikki.

Olen väsynyt äiti, uupunut puoliso.

Mitään muuta minusta ei olekkaan jäljellä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo runosi on niin tarpeellinen niin monelle,
Kiitos olet tarkka-ampuja osaavasti osuva,
Lämmin kiitos!
Kotiäitien osa ei niitä helpoimpia olle.
Kaikki ei näy ulospäin mitä virtaa sisimmässämme ja osaltaan klisee sanonta " että nuorena jaksaa " mutta on rajoja joiden yli pääseminen on vaikeaa. Toisen täytyy huomata esim.kumppanin henkinen pahoinvointi. Sisäinen maailmamme on kuin labyrintti,toiselle ehkä hyvinkin tuntematon,jos ei portteja avata kasvotusten. Tulla kuulluksi kuin nähdyksi ... tämä runosi johdosta !
Nyt osui ja upposi. Riipaiseva, tärkeä runo. Kun elämä ei vastaakaan odotuksia on täysin ymmärrettävää kokea juuri noin. Mutta se, että luovuttamatta jatkat, uupuneena ja väsyneenäkin, tekee sinusta arjen Sankarittaren. Vaikeuksien voittajan. Kuolinvuoteella ysikymppisenä ei enää merkkaa, mitä kaikkea sai. Vain, kuinka rakastin. Mutta kaikkea ei tarvitse hyväksyäkään ja niistä on voitava keskustella rakkaitten tai muiden kanssa. Viimeisin runoni koskee juuri sinunlaisiasi jaksajia.
Jatkan ehdottomasti, periksi en anna vaikka väsyttää nytkin. Vaikka joskus kaikki tuntuukin turhalta rakastan lapsia ja miestäni. Ja rakastan paljon, millään muulla ei päivänikään parane kun sillä ku pieni tyttö kertoo rakastavansa <3 Vaikka se onkin joskus raskasta, en ikinä vaihtaisi päiväkään pois. :)
Mitä lie tapahtunut...koskettavaa. Jaksamista!
Herkän rehellinen teksti ja kuvaus tilanteesta johon kukaan ei oikeastaan halua joutua mutta liian moni ajautuu.
 

Käyttäjän kaikki runot