Virheistä oppija

Runoilija Njenna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2017
Viimeksi paikalla: 29.10.2019 20:36

Asuinpaikka: Kemi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.11.1990

 
Vielä vuosi sitten;

Elin elämää,
joka satutti.

En löytänyt paikkaani.
Tein virheitä,
joista osaa ei voi korjata.

Ajelehdin vain, olin hukassa.
En tiennyt suuntani.

pelotti, kaikki oli vaikeaa.

Kunnes tulit sinä.

Tulit eläämääni myrskynlailla,
kaikki muu katosi.

Toivottavasti viimeisen kerran avaisin sydämen ihmiselle,
joka sydäntäni ymmärtää.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä ehkä on juuri sitä suunnan ja paikan etsimistä. Siinä tulee käytyä väärissäkin paikoissa, mutta eihän sitä voinut tietää kun ei tiennyt. Antaa silloin armon käydä oikeudesta itselleen ja muillekin.
Toivottavasti olet onnellinen :>
Olen :)
 

Käyttäjän kaikki runot