Hetki
jos toinenkin
Sinusta
Silti samoin tunnen
Vahvemmin
kenties
Aika
ei käy väliimme
Voiko näin ollakaan
Sielunpeiliä kosketan
Itseni ja Sinut löydän
Poissa
et ole ollut
koskaan
Selite:
edellisestä huimasti aikaa..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi