Suuntaa vailla
suunnatta
tai vain monen mahdollisuuden
oravanpyörässä
seuraavasta oikealle.
Vasemmalle?
Suoraan!
metsään mentiin tässäkin
Mistäpä sen tietää
millä oikean reitin löytää
Tietä kysymättä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kannattaa varoa, ettei eksy tiellä jonka luulee tuntevansa, sillä voi olla, ettei koskaan pääsekään perille.
toisaalta, matkahan on se tärkein, ei määränpää.
hyvä, vahva runo.
Viisautta henkivä runo