Tuskani kai vuodattaisin
jos osaisin
- ahdistaa.
Luvatta käveli sisään
vei elinvoimani
ja jätti yksin pimeään
Miksipä minä suren
asia ei kosketa.
Ehkä?
Hetken vielä olla vahva
takiasi
kunnes romahdan
tuntemaan oman tuskani
Se ei tunnu oikeutetulta.
Selite:
Tukipilarin, herkän, ongelma.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ei ole oikeutettua ei, mutta elämä on julma. Hienoa pohdintaa :)