Tämän suurehkon kaupungin ruuhkassa
tavallinen tallaaja,
minä
ehkä hukun ihmisvirtaan.
minä tarvitsen sinua
ikävä kirpaisee rinnassa
hukuttuani katseeseesi
jälleen kerran
minä tarvitsen sinua
en osaa enää olla ilman
kaipaan
tätäkö tämä hiljalleen yhteen kasvaminen on?
minä tarvitsen sinua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mahdollisesti..;) hyvä