Pisara

Runoilija Reira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





Hi! Oon 19 vuotias tyttö Tampereelta.
Arvostelkaa, haukkukaa tai kehukaa runojani vapaasti,
kaikki palaute on tervetullutta.
 

Pisara kuusta
tanssii paperillani

Kertoo satujaan,
ja juttelee minulle

Kyselee ja ihmettelee,
miksi ihmeessä istun

yksin pimeässä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä oli jotain sievää ja hienoa.

Nättiä <3

Hyvin tunteita herättävä.

Huokaus... miten nätti ja koskettava...herkistävä.
Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot