Kuiskaus tuulessa

Runoilija Reira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





Hi! Oon 19 vuotias tyttö Tampereelta.
Arvostelkaa, haukkukaa tai kehukaa runojani vapaasti,
kaikki palaute on tervetullutta.
 

Huuleni ovat jäässä

Ei sanoja, ei mitään
Vain hiljaisuus

Kylmä lumi,
Hetken kestävä ikuisuus

Sinun kuiskauksesi tuulessa,
Kerrot helliä sanoja

Joita minä


En sinulle


Sanotuksi saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot