Valo

Runoilija Reira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





Hi! Oon 19 vuotias tyttö Tampereelta.
Arvostelkaa, haukkukaa tai kehukaa runojani vapaasti,
kaikki palaute on tervetullutta.
 

Talviyön tähdet
luovat usein ikävää
Ja keskiyön kuutamo,
harvoin saa meidät hymyilemään

Mutta

Tästä pimeydestä,
ja tästä kylmyydestä huolimatta
Tahtoisin lopettaa
selkäni kääntämisen,
ja tähdätä valoon.

Liekö pohjantähti,
tuli vai majakka
Mutta tiedän,
että näen valon
Ja aion antaa sille vastaukseni

N
Y
T

Selite: 
Outo runo. (Ehkä tämä ei edes ole runo, kuka tietää.)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä ehdottomasti on runo ja hyvä sellainen. Riimi ei tee runoa vaan tunteet. Ja rohkeasti perinteisiä runo-rajoja rikkomaan, niinkuin tässäkin. Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot