Sydän

Runoilija menninkäi(nen)

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuuntele luontoa katsele sitä ja opi kaiken kauniin.
 


Löysit sydämmeni.
Tulit tuulen lempeän lailla.
Tulit salaa sydämmeen,
joka hiukkasen auki jäänyt oli.
Otit kaiken olit sä kotona siel.
Siellä elämän tunsit niin erinlaisen.
Tökit hereille nukkuvan mielen.
Kyllä muistan piston kun avasit minut.
Muistin ihanat leikit joita olevan tiesin.
Oli myöhäistä kieltää olit ottanut jo.
Täyttyi sydämmeni hetkessä onnesta niin.
Mut pyydän ystäväin vaik pyytää en saa.
Oi laske mut tuuleen minut tuuli niin vie.
Ystävä muistan ain mä matkallain.
Poluilla elämän missä mä kuljenkaan.
Sinulla elämä siellä minulla tyhjyys vaan.
En voi surua tuoda ja onnea ottaa.
Sitä kaikkea kaunista omia niin.
Tuulen leudon kun tunnet sen tunne ja nauti.
Ilon pisaroina taivaalta hiuksiisi tuun.
Mut muista aina samantaivaan alla.
Sydän sykkii lämmin vain ystävä sulle.
Jos muutetaan pois toivon yhteinen tie.
Missä aikaa ei paikkaa missä sydän ei lyö.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Saan tästä samansuuntaisen tunnelman,kuin kuunnellessani Helismaan "Päivänsäde ja menninkäinen"laulua.Haikean kaunis.

Lämpö säteilee sydämistä sydämiin

 

Käyttäjän kaikki runot