Tuuli

Runoilija menninkäi(nen)

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuuntele luontoa katsele sitä ja opi kaiken kauniin.
 

Silloin kuu katosi tulit tuntureiden yli.
Lehdet tuulessa leikitteli.
Kun lähdit tuuli jälkesi lakaisi.
Tunteet unholaan uinahti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot