Aina saavut kutsumatta

Runoilija enkelinkosketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2016
Viimeksi paikalla: 22.4.2017 8:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.6.1990


 
Suosittelen:
 

Minä en sinua elämääni halunnut,
päätit itse tulla

Niin monta kertaa olet rikkonut elämäni sirpaleiksi,
joita yritän koota kaksin käsin

Niin monta,
etten osaa enää edes laskea

Tuskinpa pääsen sinusta eroon
ennen kuin olen muuttunut tuhkaksi

Sinä et vain tule olemaan lähtöni syy,
koska et ole senkään arvoinen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika voimakasta tekstiä, iho nousee kananlihalle.
 

Käyttäjän kaikki runot