Puhumattomuus ja piilotetut tunteet

Runoilija enkelinkosketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2016
Viimeksi paikalla: 22.4.2017 8:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.6.1990


 
Suosittelen:
 
Etkö ymmärtänyt,
että olisi pitänyt voida sanoa miltä tuntuu?
Oksensin ajatukseni paperille ja
kadotin itseni mielikuvitusmaailmaan


Etkö kestänyt edes kyyneleitä,
kun piti suuttua niin paljon?
Pelkkää vettä

Tiedätkö miten hienoa oli itkeä yksinään?
Kun olisin tarvinnut läsnäoloasi kaikista eniten...

Ainiin, unohdin,
eihän minulla mitään väliä ollut,
kun olin mielestäsi vain täynnä vikoja


Tiedätkö miltä tuntuu aina varmistella,
etteivät ihmiset suutu itkemisestä?

No et taatusti tiedä

Tuskinpa tiedät sitäkään,
miltä tuntuu olla seurassasi ja odottaa seuraavaa loukkausta,
jonka päästät suustasi

Lähteä pois,
kun itku meinaa tulla...


Pysy poissa elämästäni,
enhän minäkään ollut sinulle olemassa...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa lähteä heti pois, kun suhde ei kanna enää.
 

Käyttäjän kaikki runot