Paluu lapsuuteen

Runoilija enkelinkosketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2016
Viimeksi paikalla: 22.4.2017 8:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.6.1990


 
Suosittelen:
 
Muistan miten penkillä istuttiin,
juteltiin, hymyiltiin,
leipää hanhille annettiin,
tuuli sekoitti hiuksemme niin

Lähti hanhet,
lähdit sinä,
jäi penkki
ja hiuksiini tuuli
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, haikea. Jotain jää, jotain häviää.
Tuuli ei katoa minnekään, on tuullut kylmästi äskettäin.
Kaunis kaiho lopussa
Tuo loppu tästä runosta..jäi hiuksiini tuuli..oi  miten se on kuin kruunu tälle runolle <3
:)
 
 

Käyttäjän kaikki runot