Herkkä, hauras,
kuin mieleni mun
Joskus jaksaa liitää auringossa pidempään,
toisinaan joutuu niin pimeään,
ettei pysty enää lentämään
Aika korjaa siivet katkenneet,
vastatuulessa vioittuneet
Sillä perhonen nousee niin kauan,
kuin on mahdollista
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit