sinulla on kiire, hätä tarve todistelu, pyrkimys haluat kaiken, saatko mitään, varmasti kyllä, mutta jaksaako kukaan rinnallasi, tunti sulle, tunti sulle, oho onpa kello jo. rauhoitu. näytän sinulle kutittavat kumpupilvet ja napsuvat synapsit endorfiinin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno runo kiireestä ja kiireettömyydestä.