puistelen päätäni epäuskoisena

Runoilija St Stephen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005
Viimeksi paikalla: 3.1.2022 20:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 



olet viallinen
sanot


ja minä ihmettelen

vikalistasi
on omassa mapissani
file under//
asioita jotka huumaavat




miten se sanonta 
toisen rakastamisesta menikään







Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot