kuvittelet kai

Runoilija St Stephen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2005
Viimeksi paikalla: 3.1.2022 20:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 





vaikeasti tavoiteltavuus
     #hard-to-get


so last season


niin lähellä

ajattelemattomuutta,
    epäkohteliaisuutta


itsekeskeisyyttä.




laita vain kuva itsestäsi, 
enpä ole niitä vielä nähnytkään. 


entä mitä mieltä olet maailmasta?



Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sosiaalinen media kasvattaa ottamaan selfieitä, jakamaan ja tykkäämään. Peukkuja ei näytetä alaspäin, ei maailmasta jaeta kuin kukkasia ja nuolikolmosia. Kiitos, tästä voisi puhua paljon mutta kiteytit sen jo tyhjentävästi.

Kolahti! Hieno kuvaus nykymaailman menon pinnallisuudesta.

Kuin ote mistä hyvänsä netti-yhteisö-palstalta, jossa joskus allekirjoittanutkin ollut ja koittanut julkaista mahdollisimman paljon kuorta ilman sen kummempaa ajatusta mistään. Onko tämä tätä nykyaikaa sitten vai sittenkin mennyttä.

tykkään ilmavasta tyylistäsi

en tiedä luenko omia ajatuksiani runosi sisään, mutta jäin pohtimaan, kuinka helppoa on jämähtää oman kuoren korjaamiseen, kiillottamiseen ja esittelyyn tai siirtää kaikki itsen ulkopuolelle ja korjata maailmaa löytämättä koskaan balanssia, jossa kaiken pohjalla on itsetuntemus, jota oppiessaan alkaa näkemään muut ja maailman. nimimerkillä työ kesken.

eräänlainen kehä tämäkin.

Hieno, pysähdyttävä.

Niinpäniin ja näinpänäin. Tätähän tämä on hirveästi tässä nykyajan somen täyttämässä hektisessä katsokaaminua! - maailmassa. Välillä me ihmiset yökötämme minua. Oikeinhyvä teksti. Takkaropokkar.

Juurikin näin. Niin totta, raadollisuudessaan, ettei oikein saa edes sanoja tähän.. ;)

Sanat syntyy kuin itsestään itselle ja toiselle harkitusti. Runo kun vertaus leikki tätä pelataan vakavasti, voittaja on runoilijan runo.

 

Käyttäjän kaikki runot