kuin keltaisen pallon kaukainen valo joka ei lämmitä katselenko sinua lipumassa ohi yritänkö liikaa ajanko pois mitä jos olisitkin sohvallani etkä kiertoradallansa, mukavan turvallisuuden en taida osata.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi