Kolea Helsinginkatu avaruusalus tyhjiössä Varikset syövät homo sapiensin mahalaukun sisältöä Konkurssipesä myy äänimuovia MIINUS 80 PROSENTTIA viimeinen päivä, maailmanloppu Kieleni vaeltaa reitesi sisäpintaa haukot henkeäsi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tunnelmasta tulee mieleen eräs novelli, jonka joskus luin. Se kertoi Hiroshimasta.
Maailma loppuu, melkoisen maukkaalla tavalla. Ei paha ollenkaan.
Tapahtuu mitä tapahtuu, minä vain vaellan reitesi sisäpinnalla. Tykkään.