Olin jo unohtanut
miltä näytät..
olin jo ubnohtanut äänesi
pehmeän..
Olin kadottanut
tuoksusi..
Olit kuin haamu elämässäni
joka hitaasti katosi näkökentästäni.
Sitten yksi kaunis päivä,
muutama tunti ennen uutta-vuotta
näin kuvasi,
kuulin äänesi
haistoin tuoksusi.
Iski ikävä ja pettymys,
miksi annoin sinun lähteä..
Selite:
elämäää vaan ei sen enempää..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kun tapaa vuosien jälkeen tuttuus muistuu mieleen.
Kun tapaa vuosien jälkeen tuttuus muistuu mieleen.